[img]http://img94.imageshack.us/img94/783/allah1.png[/img]
Pseudo-klan Biopsy-Games poszukuje członka zespołu na stanowisko Medyka.
Wymagania:
- Min. 17 lat
- Mikrofon
- TS3
- Granie w BC2 od Bety
- Kultura osobista
Czemu Pseudo klan ?
Ponieważ nie jesteśmy jeszcze oficjalnie teamem. Jeśli dobrze nam pójdzie (a na przegrane się nie zanosi, mixy i pcw wygrywamy :)) na ESL\'u i Cybersporcie to będziemy myśleć nad czymś większym.
Atmosfera jest płynna - bez nerwów i przepychanek. Nie klniemy, nie rwiemy sobie gardeł i nie wytykamy błędów co chwilę (chyba, że jest to niezbędne).
Troszkę o nas:
Grupa "zawiązała się" kilka dni temu, a znamy się już dobry rok.
Ja - Szajni (Aktualnie TMhowk) prowadziłem już jeden klan w BC2 - Bad Heroes! który poszedł kompletnie nie po mojej myśli i w pewnym momencie po prostu zrezygnowałem ze stołka leadera i odszedłem w siną dal.
Teraz, chcąc coś osiągnąć ale nie raszując od razu na wszystko chciałbym w jakimś stopniu wybić się w rozgrywkach ESL oraz C.S.
Gram sooldierem, od czasu do czasu snajperem i engineerem (to pierwsze dla zabawy, drugie dla potrzeby).
Piorunes - stary znajomy, pochodzi jeszcze z Gildii Anquer Quare (Swego czasu największa i najsilniejsza Gildia w Mortal Online której leaderowałem). Gra Medykiem.
Duch - Dobry znajomy Piorunesa - Sooldier
Shimajda - Sooldier, nasz fachowiec od IT (Taki mix Sweetwater\'a :)).
Skąd nazwa Biopsy-Games ?
Członkowie pseudo-klanu BG są aktualnie zamieszani w aferę tworzenia pewnego projektu gry MMO, więc po prostu zerżneliśmy nazwę i tyle :)
Ogólnie, po skontaktowaniu się daję namiary na adres serwera Team Speak 3 - można pogadać, ustalić terminy itd.
Zaraz po rekrutacji, sprawdzamy daną osobą w terenie - jak jej idzie team work, i czy daje sobie radę z zestrzeleniem wróbla z jakiegoś kilometra używając przy tym samego noża.
Kontakt:
email - MaxX1s@go2.pl
gg - 11958733
site - bc2.biopsy-games.c0.pl (Na razie nie miałem czasu aby coś zakładać).
Pozdrawiam
Szajni
TMhowk

Osób online: 31 | Zarejestrowanych: 10280