Jeśli administratorzy uznają ten temat za reklamę, proszę go usunąć. Jednak w mojej ocenie jest to tylko informacja dla użytkowników serwisu o ciekawej stronie :).
Witajcie! :)
Chciałbym Wam zaprezentować stronę, dzieki której można wejść w posiadanie fajnych gadżetów praktycznie bez wkładu pracy. Jest to Lockerz.com.
Czym jest Lockerz? Jest to to strona internetowa, na której możemy zbierać punkty i wymieniać je na różne przedmioty.
Jakie przedmioty? Obecnie w ofercie są różne ubrania, akcesoria, ale przede wszystkim gry i elektronika. Na przykład: Apple MacBook, iTouch, iPod oraz konsole Xbox360, PS3 i mnóstwo gier na nie.
Jakie punkty? "Walutą" w lockerz są PTZ (pointz). Zarabiamy je na kilka sposobów:
1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty.
2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty.
3. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów.
Dodatkowo przy logowaniu bierzemy udział w minigierce, dzięki której mozemy zarobić od razu parędziesiąt PTZ. Po oficjalnym starcie serwisu udostępnione będą inne sposoby uzyskiwania punktów: poprzez gry i oglądanie filmów.
Czy strona jest darmowa? Tak, całkowicie darmowa.
Ile trzeba mieć lat, żeby założyć konto? 13.
Czy można mieć więcej kont na jednym IP? Tak, można zarejestrować całą rodzinę.
Jaką mamy gwarancję, że Lockerz to nie wielki fake? Lockerz jest prawdziwą firmą finansowaną przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnnych w USA. Szefem Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca Amazon.com i American Eagle Outfitters.
Kiedy serwis ruszy? W połowie października.
Czy nagrody będą wysyłane do Polski? Tak, za dopłatą 20 PTZ.
Czy się opłaca? Sami policzcie: dziennie w 5 minut można zdobyć 4-12 PTZ (2 za logowanie i 2-10 za odpowiedź na pytanie dnia). Łatwo policzyć, że w niecałe 3 tygodnie można uzbierać 100 PTZ. Należy doliczyć do tego jeszcze PTZ uzyskane za zaproszenia nowych ludzi na Lockerz i wziąć pod uwagę, że będzie coraz więcej sposobów zarabiania.
Gry na PSP/PS3/X360/PC kosztują po 100 PTZ. Dostępny jest ogromny wybór tytułów (najlepiej sami się przekonajcie). Xbox i PS3 kosztują około 600 PTZ. Apple iPod Nano 16 GB kosztuje 400 PTZ.
Nie jest tak źle, nie?
Jak dołączyć do Lockerz? Aby dołączyć do serwisu, musicie otrzymać najpierw zaproszenie na skrzynkę pocztową. ZAINTERESOWANYCH DOŁĄCZENIEM DO LOCKERZ PROSZĘ O WYSYŁANIE MI SWOICH ADRESÓW E-MAIL NA PM W TYM FORUM.
Dodam tylko, że na innych forach ludzie płacą za zaproszenia po kilka PLN :).

No ja na początku myślałem, że to fejk. Ale stwierdziłe, że nie zaszkodzi spróbować. I jak na razie punkty lecą, za parę dni będę mógł kupić sobie jakąś grę na Xboxa :). A wejść raz dziennie na 5 minut to żaden wysiłek.

Lockerz.com jest to portal który ma na celu przyłączenie członków poprzez handel, treści i społeczność. Obejrzyj ekskluzywne wideo, odkrywaj nową muzykę, graj w gry, łączyć się z przyjaciółmi, i zostań za to wynagrodzony. Kupuj różne przedmioty za punkty zdobyte na stronie
! Za 200 PTZ konsola PSP 3000
!. Walutą na Lockerz.com są tak zwane PTZ które można zdobyć:
Kupuj w sklepie płacąc punktami zdobytymi na stronie
!
Za zalogowanie się - 2 PTZ na dzień
Za udzielenie poprawnej odpowiedzi na pytanie - 2 PTZ
Za zaproszenie osoby - 2 PTZ
Uwaga
!
Po zaproszeniu 20 znajomych dołączasz do tzw. Z-List, dostajesz koszulkę Lockerz oraz zdobywasz więcej PTZ:
Za zalogowanie się - 4 PTZ na dzień
Za udzielenie poprawnej odpowiedzi na pytanie - 4 PTZ
Za zaproszenie osoby - 4 PTZ
100 PTZ Najnowsze gry na PC, oraz konsole
200 PTZ Konsola PSP 3000
250 PTZ Nintendo Wii
675 PTZ PSP Go
40 PTZ Pendrive 2 GB
3000 PTZ Telewizor Full HD 42\'
oraz wiele innych
To elitarny sklep dlatego aby się tam dostać potrzeba mieć zaproszenie.
Lockerz jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca wAmazon.com i American Eagle Outfitters.
Zaproszenia dostaniecie na stronie: http://www.info-lockerz.bo.pl
GG: 6054085

Witam
Rozdaje zaproszenia na Lockerz.com
Chetnych prosze o podanie swojego maila
gg: 4804479 (niewidoczny)

Sprzedam konto na ktorym jest 320 pkt za 20 PLN. Mam tez do sprzedania skrypt w ktory wystarczy wpisac meila i automatycznie wysyla na niego zaproszenie do Lockerz.com

Ja mam konto od października czy tam listopada 2009. Dzięki tej stronie wygrałem podkładke Razera eXactMat Duo, USB 2GB Pizza, koszulkę za Zlista, inną koszulkę.
Teraz niestety ludzie na restockach mają skrypty i nagrody rozchodzą się w 5 sek (te lepsze). Ale już niebawem udostępnią sklep dla reszty świata. Więc jeśli uzbieracie PTZ to możecie nawet coś opłacalnego zamówić.
Zaproszenia mogę dać na gg: 4396459

sam nie wiem czy to się opłaca. Masz konto od listopada, a wygrałeś raczej kiepskie nagrody.

@up
No nie wiem czy takie kiepskie, patrząc, że siedziałem minute dziennie na tej stronie. A podkładka jest super i kosztuje prawie 100 zł. xd USB nie miałem i bardzo mi się teraz przydaję. Koszulki są bardzo dobrej jakości.

Osób online: 16 | Zarejestrowanych: 10280